loading...
iranhesabdar :: ایران حسابدار
Admin بازدید : 875 یکشنبه 11 تیر 1396 نظرات (0)
ﺍﺩﺍﺭﻩ ﺷﺮﻛﺖ ﺗﻀﺎﻣﻨﯽ - ﻧﺤﻮﻩ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻭ ﻋﺰﻝ ﻣﺪﯾﺮ
ﺷﺮﻛﺖ ﺗﻀﺎﻣﯽ ﺗﻮﺳﻂ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﯾﻚ ﻣﺪﯾﺮ ﻛﻪ ﺷﺮﻛﺎ ﺍﺯ ﻣﯿﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻣﺪﯾﺮ ﻣﺰﺑﻮﺭ ﻣﻤﻜﻦ ﺍﺳﺖ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺷﺮﻛﺎ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﺧﺎﺭﺝ شرکت ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺷﻮﺩ (ﻣﺎﺩﻩ 12ﻅ ﻕ.ﺕ) .
ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﻛﻪ ﻣﺪﯾﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺷﺮﻛﺎ ﺑﺪﻭﻥ ﻗﯿﺪ ﺩﺭ ﺍﺳﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺍﺳﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺍﺭﺍ ﺳﺎﯾﺮ ﺷﺮﻛﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﻋﺰﻝ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻣﺪﯾﺮ ﻏﯿﺮ ﺷﺮﯾﻚ ﺑﺎ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﺍﺳﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﻭ ﺩﺭ ﻏﯿﺮ ﺍﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺍﻛﺜﺮﯾﺖ ﺷﺮﻛﺎ ﻣﻌﺰﻭﻝ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﻛﻪ ﻋﺰﻝ ﻣﺪﯾﺮﯼ ﺑﺪﻭﻥ ﺩﻟﯿﻞ ﻣﻮﺟﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺪﯾﺮ ﻣﻌﺰﻭﻝ ﺣﻖ ﻣﻄﺎﻟﺒﻪ ﺿﺮﺭ ﻭ ﺯﯾﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺷﺮﻛﺖ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ.
ﻣﺪﯾﺮ ﯾﺎ ﻣﺪﯾﺮﺍﻥ ﻣﻨﺪﺭﺝ ﺩﺭ ﺷﺮﻛﺘﻨﺎﻣﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﻋﺰﻝ ﻧﻤﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻭ ﺣﻖ ﺍﺳﺘﻌﻔﺎ ﻧﯿﺰ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﻣﮕﺮ ﺑﺎ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻛﻠﯿﻪ ﺷﺮکا ﺷﺮﻛﺖ ﺗﻀﺎﻣﻨﯽ.

Admin بازدید : 1099 سه شنبه 06 تیر 1396 نظرات (0)
ﺩﺭ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺗﺠﺎﺭﺕ ،ﺷﺮﮐﺖ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻧﺸﺪﻩ ﻭلی ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻣﺪﻧﯽ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺎﺩﻩ 571 ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﯾﻖ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ :
ﺷﺮﮐﺖ ﻋﺒﺎﺭﺕ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﺍﺟﺘﻤﺎﻉ ﺣﻘﻮﻕ ﻣﺎﻟﮑﯿﻦ ﻣﺘﻌﺪﺩ ﺩﺭ ﺷﯽﺀ ﻭﺍﺣﺪ ﺑﻪ ﻧﺤﻮ ﺍﺷﺎﻋﻪ.
ﺷﺮﮐﺖ ﺟﻤﻊ ﺁﻥ ﺷﺮﮐﺘﻬﺎ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﺍﻧﺒﺎﺯ ﮔﺸﺘﻦ, ﺍﻧﺒﺎﺯﯼ. لغت نامه ﺩﻫﺨﺪﺍ ﺷﺮﮐﺖ ﺭﺍ ﺷﺮﯾﮏ ﺷﺪﻥ,ﺍﻧﺒﺎﺯ ﮔﺸﺘﻦ, ﻣﺸﺎﺭﮐﺖ ﺍﺗﺤﺎﺩﯾﻪ ﭼﻨﺪ ﮐﺲ ﺑﺮﺍﯼ ﻏﺮﺽ ﯾﺎ ﻧﻔﻌﯽ ﺧﺎﺹ ﻣﻌﻨﺎ ﮐﺮﺩ. ﻭ ﺩﺭ ﺍﺻﻄﻼﺡ ﺍﺟﺘﻤﺎﻉ ﺣﻘﻮﻕ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻟﮏ ﯾﺎ ﻣﺎﻟﮑﺎﻥ ﻣﺘﻌﺪﺩ ﺩﺭ ﺷﯽﺀ ﯾﺎ ﺍﺷﯿﺎﺀ ﻣﻌﯿﻦ ﺑﻨﺤﻮ ﺍﺷﺎﻋﻪ. ﺧﻮﺍﻩ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺷﺮﮐﺖ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﯾﺎ ﻗﻬﺮﯼ.
ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺷﺮﮐﺖ ﻭﺍﺭﺙ ﺩﺭ ﺗﺮﮐﻪ ﯾﺎ ﺑﻪ ﺗﺮﺍﺿﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺷﺮﮐﺖ ﻋﻘﺪﯼ ﯾﺎ ﺷﺮﮐﺖ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﯼ ﺧﻮﺍﻩ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺷﺮﮐﺖ ﺗﺠﺎﺭﯼ ﺑﺎﺷﺪ ﺧﻮﺍﻩ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺪﻧﯽ.
ﮐﻠﯿﻪ ﺷﺮﮐﺘﻬﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﻣﺴﺘﻘﻞ ﻫﺴﺘﻨﺪ, ﻭ ﺗﺼﻤﯿﻤﺎﺕ ﺷﺨﺺ ﺣﻘﻮﻗﯽ(ﺷﺮﮐﺘﻬﺎ) ﺑﻪ ﻭ ﺳﯿﻠﻪ ﻣﻘﺎﻣﺎﺗﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﯾﺎ ﺍﺳﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﺻﻼﺣﯿﺖ ﺍﺗﺨﺎﺫ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺩﺍﺭﻧﺪ, ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﺷﺮﮐﺘﻬﺎ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺛﺒﺖ ﺩﺭ ﺩﻓﺘﺮ ﺛﺒﺖ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻭ ﺍﺳﻨﺎﺩ ﻭ ﺍﻣﻼﮎ ﻣﻌﯿﻦ ﺷﺪﻩ, ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﮐﻠﯿﻪ ﺣﻘﻮﻕ ﻭ ﺗﮑﺎﻟﯿﻔﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﮐﻪ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻗﺎﺋﻞ ﺍﺳﺖ, ﻣﮕﺮ ﺣﻘﻮﻕ ﻭ ﺗﮑﺎﻟﯿﻔﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﻟﻄﺒﯿﻌﻪ ﻓﻘﻂ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺁﻥ ﺑﺎﺷﺪ, ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺣﻘﻮﻕ ﻭ ﺗﮑﺎﻟﯿﻒ ﺍﺑﻮﺕ ﻭ ﻧﺒﻮﺕ ﻭ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺁﻥ. ﺷﺮﮐﺖ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻧﻤﻮﺩ ﮐﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﻋﺒﺎﺭﺕ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﻣﺠﻤﻮﻉ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﻣﻮﺳﺴﻪ ﻭ ﺳﺎﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺧﺎﺻﯽ ﺭﺍ ﺍﻋﻢ ﺍﺯ ﺗﺠﺎﺭﯼ ,ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ ﻭ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ.

Admin بازدید : 672 شنبه 23 اردیبهشت 1396 نظرات (0)

تعریف مدیریت
تاکنون، تعاریف متعددی برای مدیریت ارائه شده است. برخی از مهم‌ترین تعاریفی که ارائه شده، به قرار زیر است:
- هنر انجام امور با و به‌وسیله دیگران
- فرایندی که طی آن تصمیم‌گیری در سازمان‌ها صورت می‌پذیرد
-انجام وظایف برنامه‌ریزی، سازماندهی، رهبری، هماهنگی و کنترل
-علم و هنر هماهنگی کوشش‌ها و مساعی اعضای سازمان و استفاده از منابع برای نیل به اهداف سازمانی
-بازی کردن نقش رهبر، منبع اطلاعاتی، تصمیم‌گیرنده و رابط برای اعضای سازمان


 


 

Admin بازدید : 942 پنجشنبه 18 شهریور 1395 نظرات (0)
الف) شورای بورس مكلف است اقدامات ذیل را در طول سال های برنامه چهارم به عمل آورد:
1- گسترش جغرافیایی بورس از طریق راه كارهای مناسب از جمله راه اندازی تالارهای منطقه ای و استانی، ایجاد شبكه كارگزاری و پذیرش كارگزاران محلی
2- ایجاد و گسترش بازارهای تخصصی (بورس كالا)
3- ایجاد بازارهای اوراق بهادار خارج از بورس
4- برقراری ارتباط با بورس های منطقه ای و جهانی به منظور مبادله اطلاعات و پذیرش متقابل اوراق بهادار
ب) شورای بورس موظف است نسبت به طراحی و راه اندازی شبكه ملی داد و ستد الكترونیک اوراق بهادار در چارچوب تنظیمی و نظارتی وساز و كار اجرایی آن اقدام نماید .

ج) بانک مركزی جمهوری اسلامی ایران و وزارت اقتصادی و دارایی موظف اند با طراحی و تدوین چارچوب تنظیمی و
نظارتی و ساز و كار اجرایی لازم، امكان سرمایه گذاری خارجی در بازار سرمایه كشور و بین المللی كردن بورس اوراق بهادار را فراهم آورند.
آیین نامه اجرایی این ماده به پیشنهاد وزارت امور اقتصاد و دارایی و بانک مركزی جمهوری اسلامی ایران به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید.


Admin بازدید : 1229 سه شنبه 16 شهریور 1395 نظرات (0)
ماده 94 : شبكه رایانه ای بازار سرمایه ایران جهت انجام داد و ستد الكترونیكی اوراق بهادار در سطح ملی و پوشش خدمات اطلاع رسانی در سطح ملی و بین المللی توسط شورای بورس پس از بررسی جامع نظام اطلاع رسانی و مبادله الكترونیكی و هماهنگ با فعالیت های انجام شده در قالب تبصره (26) قانون برنامه پنج ساله دوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و  فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب 1373/09/20 ایجاد می شود. شورای بورس موظف است حداكثر طی مدت شش ماه پس از تصویب این قانون، مقررات لازم در زمینه نوع اطلاعات، نحوه انتشار آن ها، با هماهنگی های شبكه بانكی كشور را تصویب كند. ضوابط اجرایی دادوستد الكترونیكی و نحوه برخورد با متخلفین و ایمنی معاملات با پیشنهاد دولت به تصویب مجلس شورای اسلامی خواهد رسید.
ماده 95 : شورای بورس مجاز است:
الف) نسبت به راه اندازی بورس های منطقه ای در سطح كشور در چارچوب قانون بورس اقدام كند.
ب) تمهیدات قانونی لازم جهت قابل معامله نمودن سایر ابزارهای مالی در بورس اوراق بهادار، علاوه بر موارد مندرج در بند (2) ماده (1) قانون تأسیس بورس اوراق بهادار مصوب1345/02/27 را فراهم كند.
ج) نسبت به ایجاد بورس كالا با همكاری دستگاه های ذی ربط اقدام نماید.


Admin بازدید : 1699 پنجشنبه 24 تیر 1395 نظرات (0)
مصوب 23/10/1383 مجلس شورای اسلامی
ماده 1: اشتغال به عملیات بانكی توسط اشخاص حقیقی و یا حقوقی تحت هر عنوان و تأسیس و ثبت هرگونه تشكل برای انجام عملیات بانكی، بدون دریافت مجوز از بانک مركزی جمهوری اسلامی ایران ممنوع است. عملیات بانكی دراين قانون به امر واسطه گري بين عرضه كنندگان و متقاضيان وجوه و اعتبار به صورت دريافت انواع وجوه، سپرده، وديعه و موارد مشابه تحت هر عنوان و اعطاي وام، اعتبار و ساير تسهيلات و صدور كارت هاي الكترونيكي پرداخت و كارت هاي اعتباري اطلاق مي شود. بانک ها و صندوق هايي كه قبلاً به موجب قوانين خاص تأسيس شده اند براساس مفاد همان قوانين ادامه فعاليت خواهند داد.


جزییات بیشتر در ادامه مطلب .

Admin بازدید : 2591 دوشنبه 27 اردیبهشت 1395 نظرات (0)
امروزه گسترش و توسعه اجاره‌ها به‌عنوان ضرورتی همگانی در سراسر جهان، موضوعی ثابت شده است. نقش انواع اجاره‌ها در چرخه اقتصادی کشورها و اثرهای مثبت و اجتناب‌ناپذیری که در ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا و سرانجام توازن منطقی در موازنه پرداختهای جامعه‌های صنعتی و روبه توسعه به جای گذاشته، موجب شده است که امروزه این شیوه اعتباری، با تکیه بر تخصصها و ویژگیهای نوین اجرایی بتواند موقعیت خود را به‌عنوان یکی از مهمترین مراحل تامین اعتبار در سطح اقتصاد داخلی و بین‌المللی تثبیت کند. بر این اساس، به‌تحقیق بخش عظیمی از عملیات مالی، تسهیلاتی، سرمایه‌گذاری و تامین اعتبار در جهان با استفاده از روشهای نوین اجاره انجام می‌پذیرد.

 
مفهوم اجاره
طـبـق تـئـوری حسـابـداری وُلــک (Wolk and Tearney, 1997) اجاره به‌صورت زیر تعریف شده است:
"اجاره سندی قانونی است که استفاده از دارایی را برای یک دوره زمانی معین در مقابل اجاره یا ما به‌ازای دیگر انتقال می‌دهد. از دیدگاه قانونی، اجاره هم یک وسیله انتقال مالکیت و هم یک قرارداد با نوعی تعهد است. یک وسیله انتقال مالکیت است، چون اجاره‌کننده برای دوره زمانی معینی حقی بر دارایی به‌دست می‌آورد و تعهد است، چون اجاره‌دهنده برای برخورداری از دارایی در طول مدت اجاره در ازای پرداختهای دوره‌ای تعهد شده، به اجاره‌کننده تعهد می‌دهد".


Admin بازدید : 1999 جمعه 28 فروردین 1394 نظرات (0)

تورم

تورم یکی از مهمترین و معروفترین مسائل علم اقتصاد است که در پیش همه گروه های اجتماعی شهرت یافته . این شهرت تا بدان جا است که عده ای قرن حاضر را قرن تورمی نام نهاده اند . واژه تورم معمولا مترادف با افزایش قیمت ها به کار برده می شود و تقریبا این معنی شهرت عام پذیرفته است . آنچه که در مورد تورم جالب به نظر می رسد این است که در ضمن اینکه به معنی افزایش قیمت ها جا افتاده است ، ولی بیان تعریفی که بتواند به طور جامع روشنگر محتوی آن باشد مشکل است.مثلا هر افزایش قیمت را نمی توان تورم خواند . عده ای قرن بیستم را قرن تورمی خوانده اند ، افزایش دائمی قیمت ها را در سطح جهانی در نظر می گیرند و هر گونه افزایش قیمتی را مترادف با تورم می دانند . در صورتی که دیگران معتقدند که یک افزایش ملایم در قیمت ها و یا یک افزایش کوتاه مدت نمی تواند تورم نام گیرد و تورم را یک افزایش پایدار و محسوس در سطح عمومی قیمت ها تعریف می کنند . به هر حال معمول است که افزایش ملایم سطح عمومی قیمت ها را تورم خزنده و افزایش زیاد و فزاینده سطح عمومی قیمت ها را تورم شتابان نام دهند .



Admin بازدید : 2726 شنبه 22 فروردین 1394 نظرات (0)

بانک مرکزی یک نهاد پولی دولتی می باشد که اصلی ترین هدف بانک مرکزی اجرای سیاست های پولی می باشد که برای انجام این کار باید با دولت ارتباط تنگاتنگی داشته باشد . پس هدف بانک مرکزی ، حداکثر کردن سود یا رقابت برای جذب مشتری با بانک های تجاری نیست و فعالیت های بانک مرکزی شدیدا تحت کنترل دولت می باشد .

وظایف بانک مرکزی

۱- بانکداری دولت : درآمدهای دولت به حسابهای دولت نزد بانک مرکزی واریز شده و پرداخت های دولت نیز از محل این حساب ها صورت می گیرد . در صورت لزوم بانک مرکزی به دولت وام می دهد .

۲- انتشار سکه و اسکناس : منحصرا در اختیار بانک مرکزی است و به عنوان بدهی بانک مرکزی به دارنده آن قلمداد می شود .

۳- بانک بانکها : تمام بانک ها نزد بانک مرکزی حساب دارند و خدماتی که به مشتریان بانکهای تجاری ارائه می دهند بانک مرکزی نیز به بانک های تجاری ارائه می دهد .

۴- وام دهنده نهایی : همانگونه که مردم از بانک ها وام می گیرند بانکها نیز در مواقع کمبود نقدینگی و پول ، از بانک مرکزی وام می گیرند . پس بانک مرکزی وام دهنده نهایی به بانک های تجاری محسوب می شود .

 



Admin بازدید : 2407 جمعه 14 فروردین 1394 نظرات (0)

بانکداری در ایران از قرون وسطی تا اوایل قرن نوزدهم منحصر به فعالیت های صرافی بود . صرافی های بزرگ در ایران در مراکز تجاری عمده مانند : تبریز ، تهران ، اصفهان و . . . آن دوره وجود داشتند و به دلیل عدم وجود بانکهای دولتی و خارجی ، نقل و انقال وجوه در داخل یا در خارج توسط صرافان انجام می گرفت .


اولین بانکی که در ایران تأسیس شد شعبه یک بانک انگلیسی بود که مرکز آن در لندن بود . این بانک ، بانک جدید شرقی نامگذاری و اولین شعبه این بانک در سال 1266 در تهران ایجاد شد و بعد در شهرهای دیگر نیز شعبات این بانک دایر گردید . در سال 1269 هجری شمسی این بانک دارائیهای خود را به بانک شاهی که یک بانک انگلیسی بود واگذار کرد و بانک شاهی جانشین بانک جدید شرقی شد .


بانک شاهی ایران

در سال 1267 هـ ش رویتر انگلیسی بانک شاهی را در ایران تأسیس کرد . این بانک به موجب حق امتیازی بود که ناصرالدین شاه به رویتر برای مدت 60 سال فعالیت بانکی و انحصار انتشار اسکناس به او داده بود . مقر اصلی بانک در لندن و تابع مقررات انگلیس بود . بانک شاهی فعالیت خود را در در سال 1269 آغاز کرد و اولین اسکناس بانکی را در ایران منتشر نمود این بانک تا سال 1327 (پایان قرارداد 60 ساله) به ارائه خدمات بانکی مشغول بود و بعد تا سال 1331 نیز بدون مجوز تحت نام بانک انگلیس در ایران و خاورمیانه به کار خود ادامه می داد .



Admin بازدید : 2843 پنجشنبه 06 فروردین 1394 نظرات (0)

بانک های تجاری شباهت های زیادی با بنگاه های تولیدی دارند . در عین حال تفاوت هایی نیز بین این دو ، وجود دارد . در زیر این شباهت ها و تفاوت ها را با هم مقایسه می کنیم :


الف ) شباهت ها :

۱- هدف هر دو ، حداکثر سازی سود می باشد .

۲- هر دو دارای مسؤلیت محدود (تضامنی) هستند .

۳- هر دو می توانند با گسترش فعالیت های خود ، شعب مختلفی در نقاط مختلف جغرافیایی دایر می کند.

۴- هر دو خدماتی را به جامعه ارائه و در ازای ارائه خدمت وجه آن را دریافت می کنند .

۵- یکی از عمده هزینه های هر دو ، حقوق و دستمزد پرسنل آنها  می باشد .

۶- هر دو می توانند علاوه بر فعالیت های اصلی خود ، چند شرکت فرعی وابسته به خود نیز ایجاد کنند.

 ۷- هر دو پیش بینی می کنند که در ازای خدمتی که ارائه می کنند نرخ بازدهی قابل قبولی بدست آورند و گرنه فعالیت خود را تعطیل می کنند .


جزییات بیشتر در ادامه مطلب .

Admin بازدید : 3338 سه شنبه 07 بهمن 1393 نظرات (0)

پال روزن اشتاين رودن در سال 1901 در شهر کراکو لهستان متولد شد و در سال 1930 تابعيت انگلستان را پذيرفت . وي از پايه گذاران مکتب اتريش است . نظريه مطلوبيت نهايي از دستاوردهاي مهم اين مکتب اقتصادي است .

اشتاين رودن نظريه توسعه اقتصادي خود را در يک جمله خلاصه مي کند : طبيعت خيز بر مي دارد . اين جمله دقيقا مخالف عبارت «طبيعت خيز بر نمي دارد» آلفرد مارشال است . معني اين جمله اين است که با يک فشار بزرگ و همه جانبه در مدت کوتاهي مي توان اقتصاد را متحول کرد .


نظريه رشد متعادل اقتصادي روزن اشتاين رودن
نظريه رشد اقتصادي رودن تحت عنوان «نظريه فشار همه جانبه» يا «جهش بزرگ» يا «فشار بزرگ» نام گذاري شده است. ابتدا فرض هاي مدل را مي آوريم و سپس نظريه را توضيح مي دهيم .



تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
  • آموزش نصب نرم افزار های حسابداری (739)
  • 11 راهکار رکود زدایی (582)
  • تعریف پول (599)
  • نرم افزار حسابداری محک (676)
  • رشد اقتصادی چیست ؟ (622)
  • دانلود رایگان نرم افزار حسابداری و انبارداری رهاورد (1582)
  • دانلود نرم افزار حسابداری برلیان (1442)
  • قانون مالیات های مستقیم-فصل سوم از باب سوم (800)
  • اسم تجارتی چیست ؟ (768)
  • دانلود نرم افزار استانداردهای حسابداری برای موبایل (1069)
  • قانون مالیات های مستقیم-فصل دوم از باب سوم (756)
  • قانون مالیات های مستقیم-فصل اول از باب سوم (775)
  • دانلود نرم افزار نمايش قيمت طلا ZCast (800)
  • دانلود نرم افزار حسابداری مینی حسابدار 3.0.6 (1131)
  • دانلود نرم افزار حسابداری آسمان (Asman) (1292)
  • دانلود نرم افزار کنترل و مدیریت پول سحر 2 (801)
  • قانون مالیات های مستقیم-باب دوم (697)
  • قانون مالیات های مستقیم-باب اول (773)
  • انواع معاملات تجارتی (857)
  • تعریف تاجر (895)
  • فایل کامل صورتهای مالی برای حسابداران و حسابرسان (1055)
  • سیستم های مدیریت اسناد و مدیریت محتوا (795)
  • راهنمای سرمایه‌گذاران غیرحرفه‌ای برای سرمایه‌گذاری در بورس (744)
  • دانلود برنامه محاسبه کارکرد کارکنان (1896)
  • اهداف و خصوصیات حسابداری اسلامی (841)
  • دانلود نرم افزار حسابداری انگاره نت (1046)
  • دانلود نرم افزار حقوق و دستمزد سیب (1161)
  • میثاق ها یا اصول محدود کننده حسابداری (992)
  • معرفی ارکان دخیل در فرایند انتشار اوراق اجاره (683)
  • اصول حسابداری چیست؟ (985)
  • مفاهیم اساسی حسابداری (929)
  • دانلود نسخه اندروید نرم افزار حسابداری هلو (949)
  • دانلود برنامه الف ب بورس_قسمت سی و دوم (692)
  • دانلود برنامه الف ب بورس_قسمت سی و یکم (732)
  • تاریخچه حسابداری (758)
  • روز حسابدار و روز دانشجو مبارک (596)
  • دانلود برنامه الف ب بورس_قسمت سی ام (701)
  • دانلود برنامه الف ب بورس_قسمت بیست و نهم (782)
  • دانلود برنامه الف ب بورس_قسمت بیست و هشتم (699)
  • دانلود برنامه الف ب بورس_قسمت بیست و هفتم (727)
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 324
  • کل نظرات : 51
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 327
  • آی پی امروز : 63
  • آی پی دیروز : 99
  • بازدید امروز : 234
  • باردید دیروز : 332
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,447
  • بازدید ماه : 2,641
  • بازدید سال : 56,931
  • بازدید کلی : 3,201,003
  • کدهای اختصاصی